Forside  >  Pladevibrator

Pladevibrator

Pladevibratorer til leje i alle størrelser

Skal du sikre et plant og solidt underlag til dit fundament, dine fliser, din indkørsel eller sti, skal du anvende en pladevibrator. De findes i forskellige størrelser og med forskellige motortyper. Men oftest har du kun brug for pladevibratoren i nogle få dage ad gangen. Derfor kan det bedre betale sig at leje en pladevibrator end at købe den selv. Du finder altid nem og hurtig pladevibrator-udlejning hos din lokale GSV-afdeling.

En pladevibrator er den rigtige løsning, hvis du skal sikre et fast og jævn underlag, eller har behov for at sikre, at f.eks. nylagte fliser eller andre belægninger ligger helt jævnt.

Men selv om du således oftest har brug for pladevibratoren flere gange, når du udfører belægningsopgaver, er der sjældent brug for den til så mange andre opgaver. Så medmindre du arbejder som brolægger, vil det være overkill at købe jeres egen pladevibrator, hvis der kun er brug for den lejlighedsvist.

Her er det både nemmere, hurtigere og billigere at leje. Det giver dig samtidig mulighed for at få en pladevibrator, der er dimensioneret korrekt i forhold til det arbejde, der skal udføres.

Pladevibratorer i mange størrelser

For pladevibratorer fås i mange forskellige størrelser lige fra de helt små maskiner på under 100 kilo og op til store kraftige pladevibratorer på 500 kilo eller mere. Hvor tung en pladevibrator du skal vælge, afhænger helt af det underlag, der skal vibreres, hvor meget det skal komprimeres, samt hvor stort et areal der er tale om.

De mindste pladevibratorer er udstyret med benzinmotor, mens de større modeller kører på diesel. De er oftest også udstyret med elstart, ligesom der mulighed for at vælge både fremadkørende og bagudkørende retning. Her bruger de mindre modeller oftest en motor med almindelig håndstart, som du kender det fra en plæneklipper, ligesom de kun kan køre i en retning.

Til vibrering af grus eller jord er den medfølgende metalplade ganske velegnet. Til de fleste pladevibratorer kan du også leje en gummimåtte. Den bør anvendes, hvis du f.eks. skal vibrere belægningssten. Andre har mulighed for skift til en kunststofplade til den slags opgaver. Derved undgår du, at belægningsstenene revner, ligesom gummimåtten eller kunststofpladen forhindrer, at der kommer kantafskalninger og striber i belægningen efter pladevibratoren.

Du har også mulighed for at leje en særlig pladevibrator til asfaltlægning. Den er udstyret med en vandtank, der reducerer støvudviklingen, samt virker afkølende på den varme asfalt.

Til vibration af mindre arealer eller hvor det ikke er muligt at få en pladevibrator ind, kan du også vælge at leje en vibrationsstamper. Ligesom pladevibratoren findes de i flere forskellige størrelser alt efter hvor meget underlaget skal komprimeres, og hvor stort et areal der skal vibreres.

Pladevibrator leje hos GSV

Lejer du en pladevibrator hos G.S.V. Materieludlejning A/S, får du adgang til et bredt udvalg af materiel til jord- og anlægsbranchen, herunder også alt i vibrationsmateriel. Vi har investeret kraftigt i et bredt udvalg af jordgrej inden for minigravere, gravemaskiner, dumpere, transportbånd, læssere, stampere og vibratorer. Så har du brug for at leje andre former for jordgrej i forbindelse med din opgave, finder du det hele samlet på et sted hos din lokale GSV-afdeling.

Alt vores materiel er kendetegnet ved høj ydeevne, kompakte mål og stabilitet. Samtidig har GSV i sit valg af leverandører altid satset på markedets bedste materiel. Det gælder også jordmateriel og herunder pladevibratorer.

Vi har altid et bredt udvalg af pladevibratorer på lager i forskellige størrelser og til forskellige formål i samtlige af vores 16 GSV-afdelinger fordelt over hele landet. Til hovedparten af pladevibratorerne er det desuden muligt at leje en gummiplade til vibrering af belægningssten.

Skal du leje en pladevibrator eller andet jordmateriel? Så kontakt GSV og hør mere om at leje din næste pladevibrator hos os.

>> Se mere om GSV’s pladevibratorer og andet jordmateriel

>> Kontakt os og hør mere om vores pladevibratorer og andet vibrationsmateriel

gsv_pladevibrator