Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af alt det som sker i GSV

GSV er altid under udvikling og vi har altid en masse nyt at fortælle.

Hvis du ikke vil gå glip af de nyeste produkter og tiltag i GSV, så skynd dig at tilmelde vores nyhedsbrev. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre at de nyhedsbreve du modtager fra GSV altid er så relevante for dig som muligt.

Du kan imellem tiden holde dig opdateret på hjemmesiden. Vi samler alle vores vigtigste nyheder på hjemmesiden.

Vil du gerne have flere nyheder kan du følge vores Facebook og LinkedIn profil, hvor vi ugentligt opdatere med de vigtigste nyheder om GSV.

Tilmeld dig lige her

Vi vil stræbe efter at sende ud 1 gang om måneden.

Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet.

Vi super digitale

Altid online

Vi arbejder hele tiden på at gøre hverdagen nemmere for dig som kunde i GSV, ved at øge dine selvbetjeningsmuligheder. På denne måde sker tingene, når det passer DIG – døgnet rundt.

Ud over at det er hurtigt og nemt at booke via vores APP og hjemmeside, så giver vi dig en yderligere rabat på dine priser online. Rabatten gælder på udvalgte produkter og i hele lejeperioden.

Hent vores APP

Lad os hjælpe dig lidt på vej, vi har nemlig lavet en masse guides, som viser alle de funktioner vores APP tilbyder, og hvordan du bruger dem.

  • Har du ikke oprettet dig som bruger endnu, kan du gøre det her.
  • Er du ikke kunde hos GSV endnu, kan du kontakte vores kundeservice her.

Alle vores guides er meget nemme at bruge, da de ‘trin for trin’ viser hvordan du gør. Hvis du alligevel oplever problemer eller gerne vil vide meget mere om APP’en, så er det muligt at booke os til at komme forbi din byggeplads, og vise dig og dit team, hvordan I kommer godt fra start. Du kontakter blot din nærmeste salgskonsulent eller ringer til vores kundeservice.

Vi glæder os til at hjælpe dig igang!