Forside  >  Minigraver

Minigraver

GSV har i sit valg af leverandører altid satset på markedets bedste materiel – det gælder også, når vi taler om jordmateriel og herunder minigravere. Vi har investeret kraftigt i et bredt sortiment af jordgrej inden for minigravere, gravemaskiner, dumpere, transportbånd, læssere, stampere og vibratorer etc.

Lej en minigraver, som passer netop dit og arbejdsopgavens behov – vi tilbyder mange modeller og varianter! Bland vores sortiment af minigravere, finder du bl.a. minigravere med og uden hus og med mulighed for at tilvælge effektivt tilbehør som for eksempel en hydraulisk nedbrydningshammer. Du kan også leje en motorbør med, som gør det nemt at flytte jord, sand og murbrokker.

gsv_minigraver

Vi har minigravere til alle formål. Vores udvalg af eldrevne minigravere er oplagte til opgaver indendørs og dem med diesel som drivmiddel er til udendørs opgaver. Endelig har vi også minigravere, som kan køre på både el og diesel, hvilket giver dig maksimal fleksibilitet. Vi er klar til at rådgive dig om den for dig mest fordelagtige løsning, alt efter hvad din opgave består i.

I dag er vi i stand til at dække ethvert behov og enhver løsning ved nybyggeri og renovering af ejendomme. En ofte benyttet løsning er en minigraver i kælderen til gravearbejdet, et transportbånd til at løfte graveaffaldet fra kælder til jordniveau og så en dumper, så graveaffaldet let kan transporteres væk.

Lej en minigraver hos GSV og få superkræfter til haven. Med minigraveren graver du hurtigt trampolinen ned, fjerner den gamle hæk, planerer ud til den nye terrasse eller får gravet render til det nye fundament til carporten.

En minigraver er god til mindre graveopgaver, da den er nem at navigere rundt med. Vores minigravere er kendetegnet ved høj ydeevne, kompakte mål og stabilitet.

Med GSV’s minigraver kommer du nemt rundt, den kræver ikke meget plads, og da den kører på larvefødder kan den køres i robust terræn. Den lejede minigraver kan leveres med en smal skovl med og uden tænder eller en bred planerskovl. Ligeledes kan minigraveren monteres med jordbor eller nedbrydningshammer.

Minigravere vejer alt fra 800-3500 kg og kan transporteres på en specialtrailer. Har du ikke selv en kan du også leje den hos GSV.

En minigraver forenkler arbejdet, da den er let at betjene og hjælper med at udføre det hårde og opslidende arbejde.

Husk at vi også tilbyder at du kan leje en af vores maskinførere med, hvis du har brug for professionel og kompetent hjælp til din opgave.

Med GSV’s minigravere får du en effektiv og alsidig maskine til dit arbejde.

GSV’s minigravere er alle nye eller nyere, hvilket er din garanti for en sikker, effektiv og ikke mindst miljøvenlig løsning på din opgave. Da GSV er DRA certificeret kan du altid være sikker på, at vores udlejningsmateriel er vedligeholdt efter alle forskrifter og bliver grundigt gennemgået efter hver udlejning via vores avancerede servicesystem. En del af vores moderne minigravere fra verdens førende producenter drives af el, hvilket sikrer dig den mest miljøvenlige drift. Men også selvom du vælger en af vores diesel minigravere eller en hybrid (el/diesel), kan du stadig løse din opgave på den mest miljøvenlige måde. Vores diesel minigravere er udstyret med energieffektive og støjsvage motorer, med tidssvarende miljøbeskyttelse og som overholder alle emissionsgrænser.

En brugervenlig, ergonomisk kabine og en intuitiv betjening er vægtet særdeles højt i de minigravere, som GSV tilbyder. På den måde opnås de bedst mulige arbejdsbetingelser for maskinføreren, og træthed ved ensformigt arbejde kan undgås eller minimeres. Sædet er komfortabelt, indstilleligt efter vægt, og på flere typer af vores minigravere med hus kan vi tilbyde aircondition. Hør nærmere om de mange muligheder ved at kontakte GSV.

Mange års erfaring som materieludlejer gør, at GSV har et unikt indblik i de forskellige maskinfabrikanter og hvilke producenter der er førende inden for de forskellige produktområder. Som en professionel udlejer har vi en oplagt interesse i at have de bedste og mest pålidelige udlejningsprodukter, hvilket altid kommer til udtryk i de maskiner og materiel vi har i udlejningsflåden. Som kunde hos GSV nyder du godt af denne erfaring og ekspertice.

Med den rigtige minigraver får du et godt og slidstærkt arbejdsredskab, som kommer til at hjælpe dig. Det er ofte et godt valg med en gravemaskine, hvis du står foran udfordrende bygge- eller nedrivningsopgaver, hvor du har behov for grave-, bryde- eller bomløftekraft.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du vælger en maskine, som passer til netop dine arbejdsopgaver. Det kan være du har behov for en let og kompakt minigraver, der let kommer ind gennem en almindelig husdør, eller måske er det råstyrke og masser af løftekraft, der er brug for.

Vi kan hjælpe dig med at finde den minigraver, som matcher dit behov – selvfølgelig til en konkurrencedygtig pris. Vi prioriterer kvalitet samt din sikkerhed og komfort, og rådgiver vi om de forskellige fordele og ulemper inden for de forskellige vægtklasser af minigravere, som GSV tilbyder.

Ring på telefon 70 12 13 15 eller send os en e-mail på info@gsv.dk

>> Se mere om GSV’s minigravere og andre gravemaskiner

>> Kontakt os og hør mere om vores minigravere og vores andre gravemaskiner