Bliv lærling i GSV

Lærlingeprogram

GSV har taget initiativ til et lærlingeprogram, hvor vi tager 5-7 lærlinge om året. Fordi vi gerne vil tage et medansvar for at uddanne unge og give mulighed for at de kan udvikle og udfolde sig i vores virksomhed.

Maskinførerlærling

Jonas udlever drømmen som maskinførerlærling

Jonas har altid kørt maskiner og den interesse har ført ham til uddannelsen som maskinfører. Alt med motor, har altid interesseret ham. Jonas mener selv at det perfekte sted at være maskinførerlærling er i udlejningsbranchen, her har man nemlig muligheden for at prøve en masse forskellige maskiner af.

Landvindingsprojektet i Nordhavn

By og Havn vil over de kommende år udvide Nordhavnen med 100 hektar jord. Udvidelsen af Nordhavnen er i fuld gang, og med de nuværende jordmængder forventes landvindingsprojektet at være afsluttet og klar til Københavnerne i 2022.

GSV spiller lige nu en betydelig rolle i denne udvidelse, da vores erfarne maskinfører Johnny Jensen og lærling Jonas Strøyer håndterer de store mængder jord der hver dag ankommer til landvindingsprojektet.

Passionen som drivkraft

Det er tydeligt at mærke passionen for projektet når man bevæger sig rundt på pladsen. Lige meget hvem man taler med, mærkes det klart at denne opgave er helt speciel både for Driftsleder Dan Gottschalk-Hansen og hans to medarbejdere Ulla Hauberg Frederiksen og Niels Nyboe Buch Jakobsen, som styrer den daglige drift af jord som ankommer til pladsen, men også for GSV.

GSV-teamet er bestående af maskinfører Johnny og Lærling Jonas Strøyer. Projektet er specielt, både fordi det er så kæmpe stort, men også fordi Johnny har været med fra starten og der er opstået et stærkt sammenhold mellem alle der har deres daglige gang på landvindingsprojektet. Her arbejdes ude i de helt store maskiner, hele året rundt om det er i bagende sol og støv eller i bidende kulde.

Johnny Jensen, maskinfører fra GSV fortæller:

’’Jeg har lagt den første skovlfuld i bassinet. Det er et projekt som jeg er rigtig stolt af, at være en del af og jeg vil gerne være med til at lave det færdigt. Vi har et rigtig godt sammenhold herude, og er der nogen, der har udfordringer – så løser vi dem sammen’’.

Johnny har arbejdet hos GSV i næsten 10 år og har i det seneste 6 år arbejdet på Landvindingsprojektet i Nordhavn.

Drømmen om at blive maskinfører

En anden vigtig medarbejder på projektet er 22-årige Jonas Strøyer. Jonas startede som lærling i GSV den 1. august 2018 og er allerede en vigtig del af teamet.

Projektet i Nordhavn er også specielt for Jonas, og han udtrykker:

’’Det fede ved jobbet i Nordhavn er at man kender opgaverne, men at der er også en dybere mening med det man laver her, den nordvestlige del som består af ren jord vil blive anvendt som et rekreativt grønt område’’

Passion for maskiner

Jonas har altid kørt maskiner og den interesse har ført ham til uddannelsen som maskinfører. Alt med motor, har altid interesseret ham. Jonas mener selv at det perfekte sted at være maskinførerlærling er i udlejningsbranchen, her har man nemlig muligheden for at prøve en masse forskellige maskiner af.
Om lærlingerollen fortæller Jonas, at han lærer en masse nyt hver dag. Derudover føler han, at hans input og ideer bliver hørt. Det gode samarbejde mellem Johnny og Jonas er med til at styrke glæden ved at være lærling.

Det er helt tydeligt at mærke på både Johnny og Jonas, at interessen og passionen for maskiner er stor. Det er ikke kun en jobbetegnelse at være maskinfører, men det er en ægte interesse og drivkraft som driver Johnny og Jonas.

Tilbage til oversigten