Forside  >  nyheder  >  GSV styrker sin kunde- og markedsindsats

GSV styrker sin kunde- og markedsindsats

Materieludlejningsfirmaet GSV har udvidet sit ledelsesteam, og i den forbindelse er Nina Dencker Nielsen tiltrådt i en nyoprettet stilling som CCO


Materieludlejningsfirmaet GSV har ansat erfaren salgs- og marketingdirektør

G.S.V. Materieludlejning A/S har udvidet sit ledelsesteam, og i den forbindelse er Nina Dencker Nielsen tiltrådt i en nyoprettet stilling som CCO / Salgs- og marketingdirektør.

Nina Dencker Nielsen kommer med en solid forretningsforståelse og en stærk baggrund inden for salg, marketing og forretningsudvikling fra bl.a. MT Højgaard og Dong Energy. Hun er uddannet cand.merc.(jur.) fra CBS, og har netop afsluttet et forløb om Disruptive Strategies fra Harvard.

– Jeg glæder mig til samarbejdet med Nina Dencker Nielsen, og jeg er sikker på, at hun kan bringe os videre på den strategiske rejse, der allerede er godt begyndt, siger adm. direktør Dan Protin.

Hun har været divisionsdirektør for Kunder & Markeder hos MT Højgaard, og har blandt andet siddet i bestyrelsen for dennes datterselskab ScandiByg.

– GSV er en markedsledende virksomhed med en stærk kompetencebase og et stort potentiale. Udover at fastholde kontinuiteten i en sund forretning, bliver min opgave at sikre målrettet fokus på kunder og salg samt understøtte virksomhedens lønsomme udvikling. Digitalisering, sales excellence, tværgående samarbejde og en stærk eksekveringsevne med kunden i centrum vil være naturlige prioriteter, siger hun.

– Jeg ser frem til at bidrage til GSV’s fortsatte vækst og realisere vores strategiske målsætninger, og jeg glæder mig til at være med til at udvikle GSV med ekstraordinære kundeoplevelser og stærk kommerciel succes, fortæller Nina Dencker Nielsen.

Yderligere oplysninger:
Adm. direktør Dan Protin | Mobil: +45 2423 2762|E-mail: dan@gsv.dk

gsv | nyansættelser | vækst