Forside  >  nyheder  >  GSV styrker sin afdeling i Odense

GSV styrker sin afdeling i Odense

GSV Materieludlejning skal kunne imødekomme kundernes krav fuldt ud. På Fyn sker det nu med en målrettet og koncentreret indsats i Odense


Odense er vækstmotor for Fyn og delvis for hele Region Syddanmark. Derfor samles de fynske udlejningsaktiviteter hos G.S.V. Materieludlejning A/S nu i en større og stærkere Odense-afdeling.

Ved samme lejlighed lukkes ned i Middelfart, så kræfterne samles i den store afdeling i Odense. Medarbejdere og materiel flyttes fra Middelfart til Odense, så knowhow og personlige relationer fastholdes på Fyn.

Odense er på mange måder centralt beliggende også for GSV. Det ligger på den direkte rute mellem de sjællandske og jyske afdelinger, når der flyttes materiel, som GSV gør løbende for at imødekomme kundernes efterspørgsel.

Odense og dermed hele det fynske område er i kraftig vækst, og der er stor byggeaktivitet med det nye universitetshospital i spidsen.

Den store aktivitet stiller også store krav til GSV som materielleverandør. Kunderne skal rådgives og serviceres på det højest mulige niveau, og det bliver virksomheden endnu bedre til med endnu flere kompetente medarbejdere og endnu mere materiel samlet i Odense.

Odense-afdelingen har generelt hele GSV’s udlejningsflåde på lager, og skulle et produktområde være udgået, kan materiellet hurtigt skaffes fra andre afdelinger på Sjælland eller i Jylland.

GSV har en afdeling for skure, letvogne og pavilloner i Aarup på Fyn, men afdelingen i Odense er omdrejningspunkt for betjeningen af de fynske kunder.

Yderligere oplysninger:
Regionsdirektør- Vest Henrich Rasmussen | Mobil: +45 30 73 39 21| E-mail: hes@gsv.dk

fusion | gsv | medarbejdere | middelfart | odense | vækst