Forside  >  nyheder  >  GSV præsenterer nye teleskoplæssere med svingbar arm

GSV præsenterer nye teleskoplæssere med svingbar arm

En ny type teleskoplæssere hos GSV kan dreje armen 5⁰. Det giver stor manøvredygtighed for kunden uden at ændre opstilling og sikrer i sidste ende større effektivitet i arbejdet


Det lyder måske ikke af meget, at de nye Magni TH 6.20 teleskoplæssere hos G.S.V. Materieludlejning A/S kan dreje armen 5⁰, men med et udlæg på 14,5 meter giver det for enden af bommen en bevægelighed på ca. 2,6 meter.

Det nye drejesystem er patenteret og funktionen er helt unik på markedet, og de nye teleskoplæssere hos GSV har yderligere fordele, som skiller dem ud på markedet.

– Den maksimale kapacitet er den samme, uanset om man er på hjul eller støtteben, hvor konkurrenterne typisk har reduceret kapacitet, når de er på hjul. Dette er en stor forskel og betyder, at teleskoplæsseren kan både nedtage og flytte tunge emner, fortæller direktør for produktudvikling, Birger Hansen, GSV.

TH 6.20 har ydermere som standard aircondition, trykkabine og luftfiltrering. Det betyder, at kabinen ud over at være indrettet med et særdeles godt udsyn også er konstrueret til at arbejde i sundhedsskadeligt miljø eksempelvis ved forurening, genbrug eller i asbeststøv ved brug af de korrekte filtre.

GSV har foreløbig indkøbt 6 stk. af de nye teleskoplæssere, der på trods af den unikke funktionalitet er ganske enkle at betjene. Den svingbare arm giver mulighed for at finjustere placeringen, når man er tæt på arbejdspositionen, uden at flytte og opstille maskinen på ny.

– På den måde kan vi hjælpe vores udlejningskunder med at spare tid og dermed højne effektiviteten i deres virksomhed. Det kan være svært nedefra præcist at vurdere, hvordan en traditionel teleskoplæsser skal placeres i forhold til arbejdsstedet i op til 20 meters højde. Derfor er det en stor fordel, at mandskabet kan finjustere, når de kommer op i højden.

– Sidste år bestilte GSV i én samlet ordre 600 lifte hos en række leverandører, og i forlængelse heraf har vi i nyere tid også fået nye rotationslæssere, ligeledes fra Magni, i vores lift udlejningsflåde. De nye maskiner er alle praktiske og enkle. Det smarte ved Magni er, at brugerfladen er den samme, så hvis man kan betjene den lille maskine, så kan man også snildt betjene de store maskiner. Brugervenlighed og sikkerhed er noget, vi som materieludlejer prioriterer særdeles højt, siger Birger Hansen.

GSV’s nye teleskoplæssere er indkøbt hos M.J. Hydraulik, der er dansk importør af Magni.

Yderligere oplysninger:
Direktør Produktudvikling Birger Norquist Hansen
Mobil: +45 40 21 64 11 | E-mail: bnh@gsv.dk

Pernille Levin

ple@gsv.dk

+45 21 99 58 19
Danmark

Specialer:
Entreprenørmateriel,
lifte

gsv | lifte | liftudlejning | magni | teleskoplæsser | vækst