Forside  >  nyheder  >  GSV overtager Bilsby

GSV overtager Bilsby

Det er to sværvægtere inden for skure, moduler og pavilloner, der slår sig sammen, når GSV overtager Bilsby


Der bliver stadig mere midlertidigt byggeri, og det står i længere og længere tid. Derfor øges kravene både til selve byggeriet, og til de installationer, der følger med et moderne modul- eller pavillonbyggeri.

Det er en væsentlig del af baggrunden for, at ejerne af G.S.V. Materieludlejning A/S har købt Bilsby Hedehusene A/S og Bilsby Vamdrup A/S. De to selskaber henholdsvis udlejer og producerer moduler og pavilloner.

Kapitalfonden Cata Cap, som købte GSV, har tidligere overtaget først Pitzner og siden Bramsnæs. GSV har i dag ledende medarbejdere som aktionær i selskabet.

– Det er en spændende vækstrejse, hvor vi ønsker at skabe Danmarks bedste virksomhed inden for materiel- og pavillonudlejning, og med Bilsby har vi nu også en stærk position i den offentlige sektor, siger adm. direktør Dan Protin, GSV.

– For kunderne betyder det tilgang til en større mængde og et større udvalg af moduler og pavilloner, og det betyder tilgang til en endnu bredere vifte af kompetencer. Både GSV og Bilsby har egne produktionsvirksomheder, og det giver store udviklingsmuligheder, siger Dan Protin, og daglig leder af Bilsby Jesper Bitz føjer til, at de to virksomheder i forvejen har berøringsflader.

– Vi har i Bilsby samarbejdet med GSV i mange år, og det var naturligt for Bent Bilsby at gå i dialog med GSV, da tiden for et generationsskifte var moden. Jeg ser frem til at være med til at skabe Danmarks bedste udlejningsvirksomhed med det stærkeste tilbud til kunderne sammen med GSV, siger Jesper Bitz.

Bilsby har sin force blandt offentlige kunder, hvor GSV i dag er stærkest i bygge- og anlægsindustrien.

– Bilsby er stærk i den offentlige sektor, hvor pavillonerne skal stå længere og skal opfylde Bygningsreglementer. Det er samtidig her, at der arbejdes meget med klimastyring og indeklima. Det skal vi udvikle på til gavn for kunderne, siger Dan Protin.
– Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Bilsbys ånd passer rigtig godt til GSV. De har mange ildsjæle blandt medarbejderne, og det er vi også præget af, siger Dan Protin.

GSV har efter opkøbet ca. 400 medarbejdere.

Yderligere oplysninger:
Adm. direktør Dan Protin | Mobil: +45 2423 2762|E-mail: dan@gsv.dk

Morten Bork

mbo@gsv.dk

+45 29 37 11 31
Danmark

Specialer:
Letvogne, Moduler, Pavilloner, Skure

bilsby | fusion | gsv | kontormoduler | lavenergi | modulbyggeri | moduler | pavillon | vækst