Forside  >  nyheder  >  GSV og Carlsberg Byen

GSV og Carlsberg Byen


GSV og Morten har netop leveret 27 Maximoduler til Arpe og Kjeldsholm A/S, og vi har flere moduler på vej til Carlsberg Byen.

Vi har besøgt Carlsberg Byen med vores konsulent Morten Frost:

’’Det innovative miljø og muligheden for at skabe gode løsninger sammen med vores kunder, er det som driver mig’’

Morten har en stor forkærlighed for Carlsberg Byen. Han trives i det dynamiske miljø og muligheden for, at udvikle sig indenfor udlejningsbranchen. Kundekontakten og de varierende opgaver i Carlsberg Byen er vildt spændende, hvis du spørger Morten:

’’Byggepladserne er ofte trange og kompleksiteten i opgaverne store. Det kræver ofte mere end en standardløsning, når jeg skal løfte en opgave. Jeg bliver derfor nødt til at være i tæt dialog med kunden og mine kollegaer, så vi får løst opgaven sikkert og præcist.

Projekterne står aldrig stille her inde i Carlsberg Byen, og jeg er næsten altid herinde for at mødes med mine kunder og følge med i alt det nye som sker. Relationen med mine kunder er altafgørende, og jeg bliver simpelthen nødt til at være tilstede, der hvor tingene sker.

At hjælpe vores kunder til at skabe et unikt kvarter i København, er fantastisk at være med til, og måden hvorpå de gamle bygninger møder de nye, skaber en hel speciel dynamik. ’’

Atmosfæren i Carlsberg Byen er nemlig helt special og frem til 2024, vil byen udvikle sig, og der vil skyde nye bygninger op af den gamle bryggerigrund. Når du bevæger dig langs byggepladserne, er du ikke i tvivl om den storhed Carlsberg Byen altid har repræsenteret. Elefanterne, Elefanttårnet og Stjernen er blot nogle af de kendetegn som stadig står stærkt og i enestående kontrast til de nye arkitektperler og rå byggepladser.