Forside  >  nyheder  >  GSV-moduler klar til ny Aarsleff Rail ordre

GSV-moduler klar til ny Aarsleff Rail ordre

GSV stillede stor skurby op på under en uge til nyt jernbaneprojekt for Aarsleff Rail i København


Aarsleff Rail havde forberedt sig, og projektleder Thomas Keppie havde forhåndsreserveret moduler fra G.S.V. Materieludlejning A/S allerede før kontrakten om renovering af 10 km jernbanelinje i København var i hus. Arbejdet skulle i gang, så snart kontrakten var underskrevet.

GSV har opstillet 23 moduler med en indbygget tagterrasse på Carsten Niebuhrs Gade bag Tivoli Hotel & Congress Center. De rummer kontorfaciliteter til såvel Banedanmark som Aarsleff Rails medarbejdere og en fælles kantine.

– Vi har valgt at opbygge kontorfaciliteterne i fællesskab med Banedanmark. Vi skal arbejde på hver sin etage, men har fælles kantine. Vi håber, at muligheden for uformelt samvær i kantinen vil styrke samarbejdsmiljøet, siger projektleder Thomas Keppie.

GSV indledte arbejdet med terrassen hjemme på værkstedet i Hedehusene en tirsdag. Onsdag gik to mand i gang med at forberede opstillingen på stedet og fredag eftermiddag var alle moduler og terrassen på plads. El, vand og kloak har Aarsleff selv taget sig af.

Thomas Keppie havde konkrete specifikationer for modulerne i tilbudsmaterialet. GSV købte modul- og pavillonselskabet Bilsby i starten af året, og det var derfor naturligt, at GSV benyttede Bilsbys moduler til opgaven, da de passede perfekt i specifikationerne. De 23 moduler stod klar hos Bilsby, og materielkonsulent Claus Frederiksen, GSV, fremhæver rigtig god synergi i samspillet mellem GSV og Bilsby som nu er del af GSV, ved denne hasteopgave, hvor der end ikke var tid til at skifte logoskiltene på modulerne.

Thomas Keppie fortæller, at et godt indarbejdet samarbejde mellem Aarsleff Rail og GSV også har spillet en rolle for løsningen af opgaven.

– Vi har en rammeaftale med GSV, og gennem et tæt samarbejde kender og forstår GSV vores behov og ønsker. I dette tilfælde havde jeg udarbejdet en løs skitse, og resultatet er blevet, som jeg forestillede mig.

– Det er jo en lidt speciel situation, at vi faktisk er i drift samtidig med at vi bygger skure op. Det betyder også, at vi mangler noget inventar og udstyr på stedet endnu, fortæller Thomas Keppie.

Skurbyen på Carsten Niebuhrs Gade forventes at stå i nuværende form indtil september. Derefter vil den blive reduceret i takt med, at projektet får færre medarbejdere frem mod slutningen af året.

Yderligere oplysninger:
CCO Nina Dencker Nielsen | Mobil: +45 22709195 | E-mail: ndn@gsv.dk

Thomas Marc Nielsen

tni@gsv.dk

+45 21 47 32 25
Sjælland

Specialer:
Letvogne, Moduler, Pavilloner, Skure

bilsby | fusion | gsv | kontormoduler | modulbyggeri | moduler | pavillon | projekt | vækst