Forside  >  nyheder  >  GSV med ny generation af mobile centralvarmeanlæg

GSV med ny generation af mobile centralvarmeanlæg

Mulighederne er mange med den nye generation af mobile centralvarmeanlæg fra GSV, der kan så meget mere end vintersikring til byggeriet – samtidig med at der spares op til 70% i brændstofomkostninger sammenlignet med traditionelle varmesystemer


For kunden betyder GSV’s nye varmesystemer en unik kombination af fleksibilitet og stabil, miljøvenlig varme – samtidig med at der kan opnås væsentlige brændstofbesparelser på helt op til 70% – sammenlignet med andre traditionelle midlertidige varmeløsninger på markedet.

Mulighederne med de nye centralvarmeanlæg er meget mere end vintersikring i byggeriet. Varmesystemerne er et oplagt og økonomisk særdeles attraktivt alternativ i alle situationer, hvor der behøves suppleringsvarme eller hvor der midlertidigt skal sikres en konstant varme. Og da antallet af varmeenheder der kan tilsluttes er valgfrit op til en samlet effekt på 240kW, er anlægget særdeles fleksibelt.

Eksempler kan være at få lukket råhuset og få hurtig varme på bygningen, opvarmning og varmestyring i forbindelse med messer, midlertidige beboelser, midlertidige produktions- eller lagerfaciliteter, genhusninger, eller blot suppleringsvarme i bygninger med utidssvarende isolering og utilstrækkelig egen opvarmning. Med andre ord masser af anvendelsesmuligheder stort set hele året rundt.

– For GSV som udlejningsvirksomhed er vores nye mobile centralvarmeanlæg virkelig en win-win, fortæller Direktør for produktudvikling hos GSV, Birger Norquist Hansen, og fortsætter: Vi kan hjælpe vores kunder i byggeriet, anlægssektoren, industri/service og den offentlige sektor med udlejningsløsninger inden for fleksibel, sund og billig varme. For os selv har de nye varmesystemer den fordel, at de er aktuelle praktisk talt hele året. Det er selvfølgeligt positivt for vores udlejningsforretning, hvor traditionelle varmeløsninger i langt højere grad er en sæsonvare.

Anlæggene er indkøbt hos Wacker Neuson og består af centralvarmeanlæg i containere, der sender opvarmet væske på op til 82 grader ud til et antal varmeenheder, som består af varmevekslere og blæsere, så varmen fordeles optimalt.

Centralvarmeanlægget er diesel drevet, mens hver af varmeenhederne blot skal forsynes med 230 volt.

Med de let flytbare varmeenheder er det altså muligt at placere varmekilderne tæt på det sted, hvor varmen skal bruges.

GSV har indkøbt Model HP252, der kan levere i alt 240kW, der fordeles med HX60 og HX30 varmeenheder. De kan levere henholdsvis 60kW og 30kW. Ved levering placeres de valgte varmeunits inde i selve centralvarmeanlægget, så det hele leveres i én enhed.

Varmeenheder kan placeres op til 60 meter fra centralvarmeanlægget vertikalt og hele 30 meter horisontalt. Der kan tilsluttes 4 stk. HX60, 8 stk. HX30 eller en kombination af de 2 typer til anlægget, som altså har en maksimal kapacitet på 240 kW.
– Det er et meget effektivt system. Cirkulationen af opvarmet væske er en langt mere økonomisk måde at varme op på end de kendte alternativer, og samtidig er det lettere at arbejde med. Varmeenhederne fungerer i princippet ligesom kaloriferer, fortæller Salgskonsulent Birger Sander Sørensen, GSV.

Yderligere oplysninger:
Direktør Produktudvikling Birger Norquist Hansen
Mobil: +45 40 21 64 11 | E-mail: bnh@gsv.dk

Birger S. Sørensen

bss@gsv.dk

+45 23 27 83 19
Danmark

Specialer:
Entreprenørmateriel, Lifte, Skure

gsv | neuson | varmegrej | varmesystem | vækst | wacker