Forside  >  nyheder  >  GSV letvognscenter i Hedehusene flytter til… Hedehusene

GSV letvognscenter i Hedehusene flytter til... Hedehusene

I løbet af mandag den 29. maj flytter vi GSV letvognscenter i Hedehusene over til GSV/Bilsby Hedehusene. Herefter skal al ind- og udlevering vedrørende letvogne, som normalt ville være sket på adresse Baldersbuen 5, ske på GSV/Bilsby's adresse, Rundageren 29.


I løbet af mandag den 29. maj flytter vi GSV letvognscenter i Hedehusene over til GSV/Bilsby Hedehusene.

Herefter skal al ind- og udlevering vedrørende letvogne, som normalt ville være sket på adresse Baldersbuen 5, ske på GSV/Bilsby’s adresse, Rundageren 29.

De medarbejdere, du er vant til at blive betjent af hos GSV, følger naturligvis med over, og alt vil køre som normalt (IT), bortset fra at kunder og vognmænd nu skal køre til Rundageren 29 i stedet for Baldersbuen 5. Der er sørget for omhyggelig skiltning på begge adresser. Vi beklager på forhånd, hvis der alligevel er kunder, der mod forventning kommer til at opleve gener i forbindelse med flytningen.

Dette er en midlertidig løsning, indtil vi fraflytter adressen Rundageren 29 senere på året i takt med at vi gennemfører optimeringer og udnytter synergier i det nye GSV. Nærmere  information om dette, når vi kommer tættere på.

flytning | fusion | gsv | Hedehusene | letvogne | vækst