Forside  >  nyheder  >  GSV ansætter to ekstra til at rådgive kunderne

GSV ansætter to ekstra til at rådgive kunderne

GSV Materieludlejning lægger stor vægt på, at kunderne får det helt optimale materiel til deres opgaver. Derfor ansættes to erfarne sælgere


Det er to erfarne medarbejdere med mange år på bagen i udlejningsbranchen, som G.S.V. Materieludlejning A/S har ansat som ekstra sælgere i henholdsvis Hovedstadsområdet og Østjylland.

GSV lægger stor vægt på at være tæt på kunderne i helt bogstavelig forstand. Derfor får de to ekstra medarbejdere som hovedopgave at opsøge såvel GSV’s nuværende som kommende kunder ude på byggepladserne. De er vant til at vurdere og rådgive kundernes om deres behov for materiel, så de selv kan koncentrere sig om deres faglige ekspertise.

Allan Pedersen, 45 år, er ansat som ny sælger i Københavns-området. Han skal arbejde både med lifte, anlægsmateriel og skure. Allan Pedersen lægger stor vægt på, at han kommer til at arbejde med at afdække kundernes behov og yde rådgivning. Han kender GSV fra sine seks år i branchen, og ser frem til at arbejde med det brede sortiment. Han kommer fra en tilsvarende stilling hos Cramo.

Mads Mogensen, 45 år, er ansat som sælger i Østjylland. Han skal arbejde med opsøgende salg og vejlede kunderne ude på byggepladserne, og han tillægger det stor betydning at have et indgående kendskab til den østjyske byggebranche. Han beskriver det som kundernes opgave at være dygtig til deres faglige område og GSV’s opgave at frembringe det nødvendige materiel på den bedste og billigste måde. Han betegner ansættelsen i GSV som at komme i Superligaen.
Han kommer fra en tilsvarende stilling i samme område hos Cramo. Der har han været ansat i 2½ år, og han har tidligere været ansat i en anden landsdækkende udlejningsvirksomhed.

Yderligere oplysninger:
Salgsdirektør Carsten Nielsen | Mobil: +45 29 64 16 17 | E-mail: cni@gsv.dk

gsv | medarbejdere | nyansættelser | vækst