Forside  >  nyheder  >  Gigantiske lifte samlet i Lisbjerg

Gigantiske lifte samlet i Lisbjerg

Tre af de største bomlifte var samlet på Kraftvarmeværket i Lisbjerg ved Aarhus. Toppen nåede A.E. Stålmontage med en 58 meter bomlift fra G.S.V. Materieludlejning A/S


Tre af Danmarks største lifte var samlet på det nye Kraftvarmeværk i Lisbjerg ved Aarhus. 154 meter var deres samlede løftehøjde, men heldigvis arbejdede de hver for sig, så medarbejderne fra A. E. Stålmontage kunne som de højest arbejdende ’nøjes’ med at komme 58 meter op i den friske østjyske luft.

– Vi monterer glasfacader på kraftvarmeværket i Lisbjerg, og aktuelt med den største lift skulle der laves en kroneafdækning på toppen af bygningen. Vi brugte liften et par dage, siger byggeleder Michael Jensen, A. E. Stålmontage.

– Vi bruger GSV Materieludlejning for det meste. De kommer til aftalte tid og grejet er altid i orden. Det er ret vigtigt, når vi har montørerne stående klar. Vi bruger typisk lifte i størrelserne 25 og 28 meter til vores facadearbejde.

– Når vi lejer lifte, frem for at købe hænger det sammen med omkostningerne. Vi arbejder over hele landet, og skulle selv transportere lifte rundt, hvis vi selv havde dem. Vi skulle også selv have bøvlet med service og eftersyn. Hvis en lift går i stykker, så ringer vi bare. Så er det GSV’s opgave at få den repareret eller levere en ny, så vi har ingen planer om at købe lifte selv, siger Michael Jensen.

Salgsdirektør Carsten Nielsen fortæller, at det er ganske usædvanligt, at der er tre så store lifte ude på det samme projekt på én gang. Men i GSV er vi vant til de specielle projekter og totalløsninger. Vi har omfattende erfaring med komplicerede liftopstillinger i hele landet, og den erfaring er en del af pakken, når man lejer sin lift hos os.

– Samtidig med at der blev monteret kroneafdækning, var et andet firma i gang med at isolere rør i stor højde. 58 meter liften er den største, der kører i Danmark.

Da 58-meter liften blev indkøbt i 2015 var det verdens hidtil største bomlift. Den kommer fra JLG og har en kapacitet i kurven på hele 453 kg, og den kan lave et udlæg på 24 meter med 226 kg i kurven.


Yderligere oplysninger:

Adm. direktør Dan Protin | Mobil: +45 2423 2762|E-mail: dan@gsv.dk

bomlifte | gsv | jlg | lifte | liftudlejning | vækst