Forside  >  Fokusområder

Fokusområder

GSV er den største danskejede udlejningsvirksomhed af materiel og udstyr til industri/service, bygge/anlæg og det offentlige. Som totalleverandør kan vi levere alt til et byggeprojekt. GSV har ét fokusområde – Danmark. Vi ved derfor, hvordan man bygger, så alle danske regler og krav følges. Det har gjort GSV til det primære valg for mange virksomheder.


 • Bygge- og anlæg

  GSV tilbyder alt fra udlejning af et enkelt stykke materiel til en komplet byggepladsløsning af materiel og add-on services.
  Lad GSV tage sig af alt omkring byggepladsen, så kan I koncentrere jer om selve byggeprojektet. På den måde får I frigjort energi og ressourcer.

 • Industri- og service

  GSV har erfaring med en bred palette af løsninger og services til de danske industri- og servicevirksomheder. Vi kan tilbyde alt fra udlejning af simpelt materiel til udarbejdelse af avancerede totalløsninger. Og altid med udgangspunkt i vores faste projektmodel.

 • Offentlig sektor

  GSV er førende inden for salg, udlejning, servicering og produktion til den offentlige sektor. Vi hjælper med alt fra leje af et enkelte stykke materiel til avancerede totalløsninger. I GSV får du adgang til omkostningseffektive løsninger, der inkluderer produkt, rådgivning, viden og service.

Finder du ikke det du søger?

Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores produkter eller løsninger