Chauffør til kørsel med entreprenørmateriel Greve

Du får en vigtig opgave med at levere og hente entreprenørmaskiner og lifte hos vores kunder og afdelinger i hovedstaden. Du vil være med til fortsat at sikre vores høje rate af materiel leveret korrekt og rettidigt hos vores kunder. Du møder kunden på byggepladsen med engagement og høj service.

Til vores afdeling i Greve søger vi en engageret og servicemindet chauffør, som kan blive en del af vores team.

Dine arbejdsopgaver:

Dine arbejdsopgaver:

  • Levering og afhentning af entreprenørmaskiner og lifte med fejeblad.
  • Ansvarlig for dokumentering af udførte transporter, samt billede dokumentation via mobil app.
  • Erfaring en fordel, men ikke et krav.
  • Minimum Kørekort C/E
  • Kran D er en fordel men ikke et krav
  • ADR bevis en fordel, men ikke et krav
  • Gyldigt EU efteruddannelsesbevis til lastbil
  • Gyldigt førerkort

Arbejdstider: mandag til fredag kl. 5.00 til 13.00 og fredag 5.00 til 12.30

Om dig:

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra branchen, det vigtigste er dog, at du har teknisk interesse og forståelse, er løsningsorienteret og er hjemmevant i at levere en god kundeoplevelse til kunder og kollegaer. Du er en positiv holdspiller, som sætter godt humør og samarbejdet med kollegaer i højsædet.

Du er mødestabil, arbejder selvstændigt, er struktureret og kan træffe hurtige beslutninger. Du er engageret og fleksibel på arbejdstider.

Vi tilbyder:

En udviklende og varierende stilling, hvor hverdagen er fuld af spændende udfordringer, som udfoldes i et godt socialt arbejdsmiljø med højt til loftet. Arbejdet foregår i et dynamisk miljø, hvor initiativ og selvstændighed understøttes af samarbejdsvilje og ansvarlighed. Du bliver en del af et team på 6 udlejningskonsulenter, hvor vi hjælper hinanden og har fokus på godt samarbejde, både i eget team og i GSV.

Lønnen er efter kvalifikationer og der er naturligvis pensionsordning tilknyttet. Desuden har vi en del personalegoder som bl.a. udvidet sundhedsforsikring, frugtordning og stor mulighed for personlig udvikling gennem interne og eksterne kurser.

Om GSV

GSV er Danmarks førende materieludlejer med materiel til alle bygge- og anlægsopgaver. Uanset om det drejer sig om småt håndværktøj til en mindre byggeopgave eller de helt store maskiner, der skal i brug, når Danmarks motorveje, broer og metroer anlægges. Vi har afdelinger i hele landet og leverer lige til døren eller byggepladsen.

GSV er en innovativ samarbejdspartner og vi vil gerne være med til at tage ansvar for Danmarks fremtid. Hos GSV søger vi henimod at blive mere bæredygtige, digitaliseret og vigtigst af alt, har vi altid fokus på mennesker.
Vi er drevet af at kunne levere den optimale løsning, og hvordan vi i samspil med vores gode kunder kan levere den mest personlige service i branchen – både personligt og digitalt.

Vi ser frem til at høre fra dig

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Logistikchef, Øst Anders Kjærulff på tlf.: 6040 6570.

Er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Mere om GSV

Velkommen til Danmarks største udlejningsvirksomhed

GSV er Danmarks førende materieludlejer med materiel til alle bygge- og anlægsopgaver. Vores produktsortiment dækker alt fra et enkeltstående stykke standardmateriel til større, skræddersyede serviceløsninger.

Hos os får du en innovativ samarbejdspartner, og vi vil gerne være med til at tage ansvar for Danmarks fremtid. Vi er klar over, hvordan byggeindustrien påvirker miljøet og det er vores fælles ansvar at finde miljøvenlige løsninger til fremtiden.

Mennesker før maskiner

Maskiner og materiel kan alle købe – det er mennesker og relationer, der gør forskellen. Mennesker, der knokler for hele tiden at gøre det bedre – det er GSV. Partnerskaber og langsigtede relationer med kunder og leverandører – det er GSV. Materiel af høj kvalitet certificeret efter de højeste standarder og tilgængeligt 24/7 i hele Danmark – det er GSV.

Vi tror på, at dedikerede medarbejdere, der har det godt, leverer det, der gør forskellen for vores kunder. Og fordi vi i GSV bare godt kan lide mennesker.

En moderne virksomhed med gamle dyder

GSV er kendetegnet ved en flad organisation, hvor alle ansatte er lige vigtige medspillere i forhold til frembringelsen af det optimale produkt. Hver underafdeling har sin spidskompetence, som ikke kan undværes, og der sættes stor pris på den enkelte medarbejders arbejdsindsats.

Vi påtager os gerne ansvaret for at påvirke udviklingen af det miljøvenlige materiel til vores kunder, og investerer i at have en bred portefølje af hybrid, el- og batteridrevne maskiner, mens vi stadig arbejder hårdt på at få vores maskinpark endnu mere miljøvenlige, til gavn for vores kunder.

GSV fortæller

…respekt og værdighed

”Alle mennesker skal behandles med respekt og værdighed. Det er ikke bare noget, vi siger. Vi kommer før maskinerne. Det kan du virkelig mærke. Og det siger ret meget, når vi har branchens bedste materiel”

Carina Sjørup
HR Partner i GSV