Forside  >  Affugter

Affugter

Leje af affugter? Så lej hos GSV!

Skal I reparere følgerne efter en vandskade eller undgå skimmel, mug og råd i et midlertidigt lagerlokale, er det en god ide at anskaffe en affugter. Men skal I kun bruge den i en begrænset periode, er det både nemmere og billigere at leje affugteren. For professionelle affugtere koster en del. Så skal du bruge en affugter, så lej den hos din lokale GSV Materieludlejning.

Skal I udbedre skaderne efter en vand- eller fugtskade, er det vigtigt, at I først får fjernet alt den fugt, der måtte have ophobet sig i murværk, grundstykke og eventuelt genanvendeligt træværk. Det kan også være, at I har brug for at pumpe eller suge eventuelt resterende vand efter vandskaden ud af bygningen. Eller at I har brug for at varme bygningen op, så den hurtigere kan tørre, så I kan komme i gang med arbejdet.

Derfor kræver vandskader oftest en bred vifte af specialudstyr som f.eks. affugtere, pumper, udsugning, luftrensere og varmeudstyr, der kan fjerne fugten og genskabe et tørt og anvendeligt indeklima igen.

Affugter – leje eller eje?

Men med mindre I har specialiseret jer i udbedring af vand- og fugtskader, kan det hurtigt løbe op, hvis I skal ud og købe det nødvendige materiel. Samtidig er der ingen, der ved, om I nogensinde får brug for hverken affugtere, dykpumper eller varmeblæsere igen til andre opgaver.

Derfor er det næsten altid billigere at leje end at eje denne form for maskiner og materiel. Det gør det samtidig muligt at få adgang til kraftigere og stærkere udstyr, der endnu hurtigere kan få genskabt et sundt indeklima. Så kan I endnu hurtigere komme i gang med at udbedre skaderne, så beboerne eller brugerne kan vende tilbage til lokalerne igen.

Affugtere til lagerlokaler

Affugtere kan bruges til meget andet end vandskader. Har du f.eks. et fugtigt lagerlokale, kan det være en god investering af leje en affugter. Den kan sørge for, at de materialer eller ting du opbevarer i lokalet, ikke tager skade af fugten. Samtidig forhindrer affugteren dannelsen af både råd, mug og skimmel, lige den også fjerner dårlig lugt.

Lej en affugter hos GSV

Har du brug for at leje en affugter, er det nemmest at kontakte din lokale afdeling af G.S.V. Materieludlejning A/S. Vi har 16 afdelinger fordelt over hele landet. Så der ligger altid en afdeling lige i nærheden af dig.

Her kan du også leje alt inden for:

Arbejdsplatforme Banemateriel Entreprenørmateriel Letvogne, moduler og pavilloner Lifte Maskiner med fører Varevogne og ladvogne

>> Se mere om GSV’s affugtere og relateret udstyr

>> Kontakt os og hør mere om vores affugtere og øvrigt byggemateriel

gsv_dantherm_affugter