Forside  >  nyheder  >  12.000 m2 facade skiftes fra platforme

12.000 m2 facade skiftes fra platforme

Der er 10 arbejdsplatforme fra GSV i gang på Vestas’ hovedkvarter i Aarhus. 12.000 m2 facade skal renoveres


Facadefirmaet Tresen A/S er i gang med at renovere 12.000 kvadratmeter facade på Vestas hovedsæde i det nordlige Aarhus fra op til 10 arbejdsplatforme fra G.S.V. Materieludlejning A/S.

– Vi demonterer glasfacaderne og de bagvedliggende aluminiumskassetter. Også i konstruktionen bag kassetterne er der renoveringsbehov, så det er en ret omfattende opgave, siger direktør og ejer Mogens Hedegaard, Tresen A/S.

– Vi bruger arbejdsplatforme fra GSV til arbejdet. Når vi demonterer glasfacaderne bliver de placeret på stativ på arbejdsplatformen og kørt ned. I det hele taget kan vi med arbejdsplatformene transportere materialer op og ned hele tiden. Arbejdsplatformene bliver altså brugt som en slags byggehejs, og det er en stor fordel, siger Mogens Hedegaard.

– Facadekonstruktionen har en vis dybde, og arbejdsplatformene har den fordel, at de kan udbygges, når vi har pillet glasfacaden ned, så vi bevarer den nødvendige sikkerhedsafstand, men kommer tættere på det, vi skal arbejde med.

– Vi har arbejdet sammen med Pitzner og nu GSV gennem 25 år og lejer alt vores materiel dér. Vi får en god behandling og en god service. Det betyder også meget, at vi kender deres montører.

– GSV’s udstyr er generelt af fin kvalitet og pænt vedligeholdt. Jeg synes også, at de er friske til at hjælpe, hvis vi skal have lavet noget specielt. Vi havde eksempelvis en opgave for nylig i op til 65 meters højde, og der fik vi også hjælp af GSV, fortæller Mogens Hedegaard.

Opgaven på Vestas’ hovedkvarter ventes at vare 1½ år. Når facaderne er renoveret, forestår en opgave med at renovere glastagene. Tresen A/S har deltaget i udarbejdelsen af rapporten, der ligger til grund for renoveringen, så de kender konstruktionerne i detaljer.

Tresen A/S har 16 ansatte og arbejder på facadeopgaver over hele landet.

Yderligere oplysninger:
Adm. direktør Dan Protin | Mobil: +45 2423 2762|E-mail: dan@gsv.dk

Lars Uldal Hansen

lul@gsv.dk

+45 20 42 10 55
Fyn/Jylland

Specialer:
Arbejdsplatforme, Mastekraner, Kædetaljer

arbejdsplatforme | gsv | vækst