Forside  >  Modulbyggeri

Modulbyggeri

I dag har modulbyggeri ændret sig afgørende fra tidligere tiders barakker. GSV’s Design Modul Byggeri giver mulighed for at tilpasse de midlertidige løsninger, så de falder perfekt i med de eksisterende bygninger og omgivelser.

Vi arbejder tæt sammen med anerkendte arkitektfirmaer, hvor det derigennem sikres, at deres inspiration og vores mangeårige faglighed giver et resultat af høj kvalitet i et moderne og tidsløst design.

I GSV er vi stolte af vores flotte og moderne facader, og via materialevalg kan løsningerne tilpasses til de eksisterende bygninger, således at store glaspartier anvendes til eksisterende bygninger med store glaspartier osv.

Arkitekturen lider bestemt ikke under moderne modulbyggeri, da alt bliver individuelt tilpasset. Det er muligt at få flotte facader, solafskærmninger, glaspartier, atriumgårde, og tagkonstruktioner.

Vores midlertidige løsninger forbliver ofte meget længere hos kunderne end planlagt, og derfor har der også været et krav fra vores kunder om, at arkitekturen også skal være i top.

>> Se mere om GSV’s modulbyggeri og øvrige løsninger indenfor midlertidige lokaler

>> Kontakt os og hør mere om vores modulbyggeri og øvrige midlertidige lokaler

PITZNER_modulbyggeri